Inaktiv platsannons

Service Delivery Manager i Gävle

Om tjänsten

Service Delivery Manager Gävle
Sista ansökan 2018-12-12

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Gävle dig som vill jobba som Service Delivery Manager med fokus på vår klientaffär. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 
 
Din roll i laget 
Vi söker nu en engagerad Service Delivery Manager med god förmåga att planera, genomföra och prioritera både sitt egna och andras arbete. Du kommer att arbeta med våra viktigaste och största kunder där du bland annat kommer att ansvara för operativa möten inom arbetsplatstjänst (datorer och tillbehör). Du kommer ingå i våra kundteam och arbeta nära våra Account Managers och Klientspecialister med huvudmålet att våra kunder har en positiv uppfattning av oss som leverantör. 
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du är ansvarsfull och serviceinriktad med en hög strävan att kunna leverera ett gott resultat till våra kunder. Det är önskvärt att du har en erfarenhet från att driva projekt tidigare samt har tekniskt intresse där framförallt kopplingen mellan kunders behov och teknisk utrustning är något som driver dig. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.   
 
För att lyckas i tjänsten som Service Delivery Manager bör du ha följande kompetens: 
  • Minst 5 års erfarenhet från it-branschen.   
  • Erfarenhet av en likande roll på kundsida eller leverantörssida.   
  • Vara noggrann och strukturerad.  
  • Tekniskt intresse och ett intresse av att se våra kunders behov.  
  • Vara målinriktad, initiativtagande och ha hög genomförandegrad. 
Meriterande egenskaper inkluderar:
  • Certifiering inom projektledning alt. erfarenhet att driva projekt. 
  • Erfarenhet av SLA-arbete 
  • Erfarenhet av samverkansmodeller och dess nivåer. 
  • Ha förståelse för kunders inköpsprocesser. 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | IT | Heltidsjobb (förstajobb)