Inaktiv platsannons

Intresseanmälan - Accelerate Mitt i Eskilstuna, Jönköping, Linköping, Norrköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Skara, Västerås, Växjö, Örebro

Om tjänsten

Intresseanmälan - Accelerate Mitt Eskilstuna, Jönköping, Linköping, Norrköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Skara, Västerås, Växjö, Örebro
Sista ansökan 2018-12-16

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vill du få en kickstart in i it-branschen som konsult eller säljare? Vi tror att nyexaminerade i början av sina karriärer besitter en hög motivation och ambition, likväl som nytänkande och en vilja att lära sig nya saker. Det vill vi ta till vara på genom att ge förutsättningar och verktyg till en fortsatt utveckling. För att möjliggöra det har vi skapat ett utvecklingsprogram för nyexaminerade som vill bli en framgångsrik försäljare eller konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"Som deltagare i Ateas Accelerateprogram blev jag från dag ett en del av laget som är med och bygger Sverige med it. Under en sexmånadersperiod får jag genom varierande arbetsuppgifter, utbildningar och studiebesök hos Ateas olika funktioner en helhetsbild av verksamheten och förutsättningar för en kick-start i karriären. Under Accelerateperiodens gång är jag med och formar min roll inom den del av verksamheten som jag brinner för." – Lovisa Högberg, deltagare i Accelerate.  
 
Din roll i laget  
Du kommer att få delta i det dagliga arbetet och i olika projekt, men även genomföra aktiviteter och utbildningar tillsammans med de andra deltagarna. Tillsammans med din närmaste chef kommer ni att sätta upp en personlig målplan för dig under programmet. Det är däremot du själv som ansvarar för din utveckling och du har möjlighet att forma din resa. Du kommer att tilldelas en egen mentor som stöd samtidigt som du kommer att omges av hjälpsamma och trevliga kollegor. Programmet pågår i sex månader med start i slutet av augusti 2019. Målet efter att ha genomfört programmet är att du blir en del av vår kompetenta försäljnings- eller konsultstyrka.  
  

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna, Jönköping, Linköping, Norrköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Skara, Västerås, Växjö, Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)