Inaktiv platsannons

Intresseanmälan Lagerarbetare Dagab Backa i Göteborg

Om tjänsten

Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som lagerarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och gott kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?
Bli en av oss
Vi vill göra dig uppmärksam på att din ansökan är en intresseanmälan. När du har skickat in din anmälan får du ett bekräftelsemail. Vi kontaktar dig när intresseanmälan är behandlad, tiden för behandling kan variera beroende på antalet intresseanmälningar som inkommer. Dagab rekryterar nya lagermedarbetare efter behov, vilket kan variera under året. Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du göra det på www.axfood.se/karriar/personuppgiftshantering.
Det här får du göra
Vårt uppdrag är att se till att Axfoods butiker får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Som lagermedarbetare är du en viktig del av ett lag. Du plockar varor med hjälp av ett röststyrt plockstöd och truck. Därför är körvana med truck och validerad truckutbildning meriterande men vi utbildar alla som börjar jobba hos oss.
Det här förväntar vi oss
Du behöver vara minst 18 år eftersom du kommer att använda truck i arbetet. För att klara arbetet så är det viktigt att du tar hand om din hälsa och förstår vikten av att jobba ergonomiskt korrekt. Vi ser gärna att du har en sund livsstil där träning är ett naturligt inslag. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns. Som person är du ansvarsfull och du kan arbeta självständigt efter tydliga mål, med arbetslagets bästa för ögonen. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Då tempot är högt behöver du vara stresstålig. Att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska eller engelska är viktigt eftersom instruktioner, arbetsledning och övrig information i första hand ges på svenska och vid behov på engelska. Erfarenhet av lagerarbete eller andra likvärdiga arbeten är meriterande. Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning, därför vill vi uppmuntra kvinnor att söka.

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis