Inaktiv platsannons

Förpackningstekniker i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

EMV Marknad ingår i affärsområdet Egna märkesvaror (EMV) inom Dagab Inköp & Logistik AB. AO EMV ansvarar för koncernens portfölj av varumärken som säljs och distribueras av Dagab till dagligvaruhandeln. AO EMV hanterar en varumärkesportfölj som ständig utvecklas för att bidra till Axfoods strategiska tillväxt och lönsamhetsmål.

Vi söker nu en erfaren Förpackningstekniker med goda tekniska kunskaper avseende förpackningsmaterial, funktion, hållbarhet och design.

Axfood har framgångsrikt utvecklat en egen portfölj av starka varumärken som är en av grundbultarna till de senaste årens starka tillväxt. Här ingår varumärken som Garant, Eldorado, Minstingen, Fixa m.fl. Bra och kommersiell förpackningsdesign är ett signum för alla de varumärken som ingår i portföljen. Men bra design måste kombineras funktionella och innovativa fysiska förpackningslösningar. Dessa förpackningar måste också uppfylla lagkrav, CSR, miljö/hållbarhet samt fungera bra i logistikflödet.

Det här får du göra

Tjänsten innebär att ansvara för och driva den löpande produktionen av förpackningsutvecklingsprojekt för ett antal utvalda varumärken i Axfoods portfölj enligt en fastlagd process.

Projekten kan vara av varierande art och med olika komplexitet. Allt ifrån att ta fram innovativa lösningar med nya hållbara material till konverteringar vid leverantörsbyten eller att förbättra tekniska lösningar för effektivare materialhantering och/eller bättre funktionalitet. Projekten genomförs i nära samarbete med kategori, kvalitet, inköp och leverantör och berör både konsument- och transportförpackningar.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har formell kompetens och erfarenhet av förpackningsutveckling eller liknande arbetsuppgifter, helst inom B2C. En adekvat utbildning i bagaget med några års erfarenhet är en förutsättning för att hantera rollen. Viktigt är att du har förmågan att få saker att hända, är kommunikativ, en god lyssnare och kan arbeta målmedvetet och strukturerat för att på så sätt uppnå bästa leverans. Du tar till dig nya miljöer och är frågvis och nyfiken. Uppgiften ställer även höga krav på förhandlings- och organisationsförmåga.

Det en fördel om du har insikt i olika material och dess egenskaper, olika typer av trycktekniker, digitala media, en god känsla för färg och form samt har en förmåga till strategiskt varumärkesbyggande.

Du är initiativrik, kreativ, drivande och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och kostnadsmedveten. Du talar och skriver, förutom svenska, även engelska flytande. Du kan hantera MS Office, Acrobat och delar ur Adobe Creative Suite.

 

 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb