Inaktiv platsannons

Kranförare i Frövi

Om tjänsten

BillerudKorsnäs tillverkar ca 500 000 ton högkvalitativ kartong och 365 000 ton massa årligen i produktionsanläggningarna i Frövi och Rockhammar. Verksamheten är i snabb utveckling för att möta marknadens ökade efterfrågan på våra produkter.

Vi söker nu en Kranförare till vår Underhållsavdelning Infrastruktur där du kommer att få arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet. Tjänsten är på dagtid och tillsvidare. Beredskapstjänstgöring kan förekomma. 

Om tjänsten
Du kommer att vara en resurs i vår organisation Infrastruktur där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utföra lyftarbeten och transporter. Du utför underhåll på avdelningens fordon och maskiner. Även andra arbetsuppgifter såsom bygg-, anläggning- och trädgårdsarbeten ingår i befattningen. Du medverkar till ett positivt miljö- och kvalitetstänkande genom att du följer de rutiner och riktlinjer som anges i vårt kvalitets- och miljösystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning bygg/anläggning. B-körkort är ett krav. Meriterande är Kranförarutbildning, C-körkort och truckkort.

Personliga egenskaper
Du är ansvarstagande, lugn, logisk i ditt tänkande och har förmågan att driva saker självständigt. Då arbetet innebär samarbete och arbete i olika grupper och team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Vi värdesätter noggrannhet, prestigelöshet och flexibilitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej