Inaktiv platsannons

Fastighetsansvarig i skog

Om tjänsten

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 80 anställda på vår skogsavdelning. Vi söker en Fastighetsansvarig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten
Som fastighetsansvarig svarar du för fastighetsfrågor på BillerudKorsnäs skog med fokus på företagets egna eller delägda skogsmarksinnehav inom ett specifikt geografiskt område.

Placeringsort är på vårt kontor i Gävle.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper inom fastighetsområdet bland  annat avseende köp och försäljningar, fastighetsregleringar, lantmäteriförrättningar, servitut och nyttjanderätter.  Du har en högskoleutbildning som kompletterats med specifik utbildning i fastighetsfrågor rörande skogsvärdering och grundläggande fastighetsrätt. Vi söker dig som kan svara för skogliga fastighetsfrågor på ett bra sätt. Det är en fördel om du har branschkunskap och kontaktnät.

Du kommer att behöva resa inom verksamhetsområdet, varför B-körkort är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift och sprida kunskap om fastighetsfrågor. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att prioritera och driva parallella uppgifter på ett strukturerat sätt.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej