Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör DS Sulfat i Skärblacka

Om tjänsten

Nu söker vi efter en noggrann och driven underhållsingenjör till underhållsavdelningen på BillerudKorsnäs i Skärblacka. Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra persons- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhålls kvalitet- och kostnadseffektivitet. Underhållsingenjören kommer främst att fokusera på arbetet med trycksatta anordningar men även andra arbetsuppgifter inom det mekaniska underhållet kommer att förekomma.

Om tjänsten
Som underhållsingenjör får du arbeta i en stimulerade och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att arbeta såväl med att utveckla arbetssätt som att utföra fortlöpande tillsyn, leda arbetet med riskbedömning samt upprätta journaler för trycksatta anordningar på hela bruket.

De huvudsakliga uppgifterna är;

Utöver detta förekommer uppdrag såsom att genomföra utredningar, ta fram förslag till åtgärder, kostnader samt underlag för underhållsarbeten. Du kommer även att medverka i projekt samt teknisk handläggare för projektarbeten som genomförs inom verksametsområdet. Tjänsten innebär dagliga kontakter med både externa och interna samarbetspartners.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleingenjör med relevant inriktning eller har yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du som söker har en kompetens inom området och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri eller motsvarande verksamhet, gärna i en medelstor till stor organisation.

Personliga egenskaper
Du har förmågan att kommunicera och lätt för att samarbeta, skapa relationer samt dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt. Du är strukturerad i planering, genomförande och uppföljning och skapar hållbar förbättring och resultat.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej