Inaktiv platsannons

HR-specialist Ledar- och medarbetarförsörjning i Stockholm

HR-specialist Ledar- och medarbetarförs... Bli en av... Vill du arbeta i ett av Sveriges ledande dagligvaruhandelsbolag där du kommer...

Om tjänsten

HR-specialist Ledar- och medarbetarförsörjning Bli en av oss

Vill du arbeta i ett av Sveriges ledande dagligvaruhandelsbolag där du kommer att få möjligheten att arbeta brett inom Talent Management och ha möjlighet att utvecklas? Dagligvaruhandeln står inför spännande utmaningar i och med digitaliseringen, automation och den branschglidning som sker genom förändrade konsumentbeteende. Vårt fokus är att driva utvecklingen inom området. Trivs du att arbeta i en föränderlig miljö och i en roll där du tar eget ansvar, utmanar organisationen och driver frågor framåt? Då är det här rollen för dig!

På den centrala HR-avdelningen i Stockholm driver vi utvecklings- och förändringsprojekt för effektivisering av HR-arbetet i hela organisationen. Som HR-specialist Ledar- och Medarbetarförsörjning kommer du vara med och leda och driva förändringsprojekt och verksamhetsutveckling i linje med Axfoods övergripande affärs- och HR-strategi kopplat till att attrahera, rekrytera och behålla våra medarbetare. Nu behöver vi en proaktiv, drivande och stabil person som gillar att arbeta både operativt och strategiskt.

Det här får du göra

Som vår nya HR specialist kommer du att ansvara för att driva utvecklings- och förändringsprojekt och frågor inom Talent Management.

Övergripande innefattar rollen att arbeta med förändringsprojekt inom vår kompetensförsörjning, att identifiera behov utifrån mål och strategier och omsätta det i konkreta åtgärder för att säkra framtidens kompetens.

Du kommer bli involverad i och driva förändringsprojekt som syftar till att identifiera framtida ledare och chefer inom organisationen och därmed säkra vår ersättarplanering, likväl som att underhålla och utveckla processer inom vår rekryteringsprocess. Du kommer att bli involverad i projekt kring mångfald och att säkerställa att vi har rätt kompetens framåt. Traineeprogram och employer branding projekt kan också bli aktuellt där du spelar en viktig roll.

Din roll har många kontaktytor internt och du rapporterar till Chef för Strategisk Ledar- och Medarbetarförsörjning. Förutom dig består teamet i dagsläget av ytterligare en HR-specialist.

Det här förväntar vi oss

Du har en relevant akademisk examen samt bred relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har vana av att ha arbetat som projektledare i interna förändringsprojekt. Har du dessutom vana från att arbeta med olika IT/tech-lösningar är det en fördel.

För oss är det viktigt att du ser utvecklingsmöjligheter i allt du gör. Du är engagerad, arbetar självständigt och driver dina arbetsuppgifter ansvarsfullt. Du har en god kommunikativ förmåga, du skapar förtroende och har mod att ifrågasätta och står stadigt. Du är prestigelös och värdesätter att jobba tillsammans och bidra till ett bra arbetsklimat.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde enligt överenskommelse och placering är vid vårt huvudkontor vid Torsplan i Stockholm.
 

Mer information

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 15 december 2018

Kompetensutveckling och karriär
Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Mångfald
Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Information om bolaget

Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli.

Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik.

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej