Inaktiv platsannons

McDonald’s söker GEL till Sthlm City Stockholm

Om tjänsten

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

 

Just nu söker vi 4 personer till rollen som GEL, Guest Experience Leader. I rollen kommer du dels att ansvara för Bordsserveringen. Du plockar ihop gästens mat samt tillbehör och serverar dem vid bordet, du återkommer även till gästen och ser till att allt är till sin belåtenhet. Du kommer helt enkelt vara ansvarig för att varje gäst hos oss som väljer Bordsservering får en unik upplevelse med personlig service. Din roll innebär även att finnas till hands och vara till hjälp för våra övriga gäster i restaurangen, exempelvis de som beställer i kioskerna och behöver lite guidning.

Intern utbildning för denna tjänst ges.

Utöver detta kan övriga uppgifter tillhörande restaurangbiträde förekomma.

 

För att du ska trivas i rollen som vår Guest Experience Leader behöver du tycka om att vara social och vara uppmärksam på det lilla, samt gilla att överträffa våra gästers förväntningar.

Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar att ha många bollar i luften och vill arbeta med människor.

Tjänsten är ca 30h i veckan, du kommer ha ett fast schema där du arbetar varannan helg. Arbetstiderna är preliminärt ca kl 10.00-19.00.

 

Enbart skriftliga ansökningar via .

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Vi tillämpar provanställning under de första 6 månaderna av anställningen. Startlön enligt HRF's kollektivavtal.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb