Inaktiv platsannons

Underhållssamordnare till SCA i Umeå i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Underhållssamordnare

Har du erfarenhet av mekaniskt underhåll och vill ta klivet mot en arbetsledande roll – då kanske detta är din nya utmaning! Till SCA Obbola söker vi nu en Underhållssamordnare. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I den här rollen som Underhållsamordnare kommer du att tillhöra vårt verksamhetsområde pappersmaskin/torken. Du ansvarar för mekaniskt underhåll inom ditt verksamhetsområde. I arbetet ingår att du planerar, bereder, leder och följer upp förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser och planerar/leder stopparbeten. Arbetet sker i samarbete med övriga underhålls- och produktionsorganisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning med verkstad/mekanisk inriktning eller motsvarande samt erfarenhet från processindustrin. Utöver detta vill vi att du har grundläggande datakunskaper. Det är önskvärt om du har erfarenhet av SAP-underhållssystem, men det är inget krav.


Stor vikt läggs vi personlig lämplighet såsom ledaregenskaper, självständighet och god samarbetsförmåga.


För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en lagspelare som skapar förtroende och tillit till dina kollegor. Du bygger framgångsrika team, kommunicerar och arbetar effektivt samt driver ständiga förbättringar så att ni tillsammans når resultat inom verksamhetsområdet.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)