Inaktiv platsannons

Erfaren Förvaltningsledare i Malmö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.

Vi befinner oss i en fas där vi går från införande till förvaltning av ERM och söker därför en huvudförvaltningsledare för just ERM området. Du blir del av ett högteknologiskt företag i framkant med otroligt spännande produkter, där du kommer att få en aktiv roll i Kockums framtida arbetssätt inom material och produktionsstyrning.

Teamet du ingår i består av 60 personer i olika åldrar och med varierad bakgrund och erfarenhet – alla med den gemensamma nämnaren att de brinner för MBD och förändring. Du rapporterar till Head of IT, Methods & Tools.

Din framtida utmaning

Metod och Support ingår som en del i området IT, Methods and Tools. Sektionen ansvarar bland annat för ERM och IT verktygsstöd till samtliga utvecklingsområden inom företaget. Vi fokuserar på metodik, utbildning, support och utveckling. Vi är även kravställare och beställare mot underleverantörer och övriga interna funktioner inom koncernen.

Som huvudförvaltningsledare leder du en organisation bestående av tre delförvaltningsledare samt 20-talet förvaltare i verksamheten. Du är också kravställare på informationsflöden tillhörande omliggande IT-system samt beställare av IT-tjänster.

Att hålla utbildningar och informationsmöten är en del av de vardagliga arbetsuppgifterna liksom att upprätta och underhålla metodikdokument och instruktioner. I rollen ingår även ansvar för ERM områdets budget och kostnadsuppföljning. Arbetsuppgifterna är tydliga, men du har frihet, med vidhängande ansvar, att utforma ditt arbete så att du löser dem på bästa sätt.

Den du är idag

Vi söker en rutinerad förvaltningsledare med goda kunskaper om material och produktionsstyrning samt kunskap inom MBD och MDSE. Vi ser gärna att du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom lämpligt område, eller har motsvarande kompetens. Om du sedan tidigare har kunskaper i Kockums ERM system samt övriga IT-verktyg vi använder, är det meriterande.

Du kan visa goda resultat av att hantera budget och är van vid att arbeta med kostnadsuppföljning. God kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska och engelska språket, både muntligt och skriftligt, är ett krav.
Som person är du noggrann, analytisk och trivs i en funktion där viljan och ambitionen att leverera högklassig service är hög. Då du har många kontaktytor, såväl med kollegor och kund, krävs hög samarbetsförmåga.

Du utgår från vårt fräscha kontor, centralt beläget på härliga Dockan Malmö. Tjänsteresor förekommer på månadsbasis, främst till vårt centrala kontor vid havet i Karlskrona.

Get to know us - meet our people
A26 Most modern submarine in the world

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!
Vänligen notera att rekrytering sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)