Inaktiv platsannons

Räddningsvinschmekaniker i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flygplan- och helikopterbranschen runt om i Sverige och Norden. Sektionen Military Rotor Wing bedriver verksamhet främst i Linköping och Ronneby och söker nu en mekaniker till vår verkstad där vi underhåller räddningsvinschar och lastkrokar tillhörande olika helikoptersystem.

Din framtida utmaning

Som mekaniker inom vinsch hos oss arbetar du på komponentnivå med att genomföra felsökning, underhåll, reparationer och sluttester enligt fastställda instruktioner och regelverk.

Vid behov stöttar vi också helikopteroperatörerna med underhåll på plats samt utbildar deras personal.

Den du är idag

Vi söker dig som har gymnasie- eller liknande teknisk utbildning.

Du har lätt att samarbeta med andra, är serviceinriktad, flexibel och trivs med att jobba i grupp. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och tänker långsiktigt med en anställning hos oss.

Meriterande är erfarenhet av komponentunderhåll och kunskaper inom finmekaniskt arbete.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)