Inaktiv platsannons

Kategorichef Bröd i Stockholm

Kategorichef Br... Allmän... Dagab inköp & logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp...

Om tjänsten

Kategorichef Bröd Allmän information

Dagab inköp & logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.  

Bli en av oss

Tjänsten tillhör Affärsområdet Märkesvaror inom Dagab Inköp & Logistik. Vi arbetar med att skapa ett attraktivt och konkurrenskraftigt sortiment till våra kunder inom Willys, Hemköp, Mat.se, Snabbgross och våra Externa Affärer. Vi arbetar med sortimentsplanering och inköp för att optimera försäljning och lönsamhet, samt minska kostnader inom hela värdekedjan. Till Märkesvaror tillhör Kategoriområdena Speceri & Frys, Drycker, Snacks & Konfektyr, Non Food, Hälsa & Välmående samt Mejeri, Ost, Ägg & Bröd.

Det här får du göra

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att driva och utveckla kategorin och sortimentet i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi. Du ansvarar för kalkyler, förhandlingar och avtal med leverantörer samt har budgetansvar för kostnader och intäkter inom kategorin. Du genomför sortimentsrevideringar och ansvarar för att revideringsprocessen efterföljs. För att lyckas i rollen behöver du ha ett välfungerande och nära samarbete med kedjorna och handlarna samt övriga avdelningar inom Dagab Inköp & Logistik. 

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har högskoleutbildningen inom ekonomi, inköp, logistik eller motsvarande erfarenhet. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet av förhandling, avtal och leverantörsarbete. Goda kunskaper om dagligvaruhandeln och ett starkt intresse för mat i kombination med ett gott affärssinne är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.  

Som person är du driven, resultatinriktad och initiativrik. Du är kommunikativ och du bygger goda och långsiktiga relationer. Du har ett sinne för affärer och arbetar strukturerat och lösningsorienterat.

Mer information

Kompetensutveckling och karriär

Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att växa tillsammans med oss.

Mångfald

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kategoriområdeschef Fredrik Heribertson 070 – 252 39 48.

Eftersom vi rekryterar löpande v

Dela detta jobb

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej