Inaktiv platsannons

Barona söker administratör till Eltel i Göteborg!Är du serviceinriktad, driven och noggrann? Då kan tjänsten som administratör på Eltel vara något för dig!Om Barona

Om tjänsten

Barona söker administratör till Eltel i Göteborg! Är du serviceinriktad, driven och noggrann? Då kan tjänsten som administratör på Eltel vara något för dig!

Om Eltel

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen. De erbjuder ett brett tjänsteutbud; från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser och de har samarbeten med flertalet välkända nätoperatörer. 

Om tjänsten

Vi söker nu flera produktionsadministratörer till vår kund Eltel och affärsområdet Communication Service Assurance. Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning på Barona med start så snart som möjligt, gärna i november. Möjligheterna till anställning hos kund efter denna period är mycket goda om ni trivs med varandra.

Arbetsuppgifter som produktionsadministratör:

I rollen som produktionsadministratör är din primära arbetsuppgift att granska arbeten utförda av Eltels tekniker. Centralt i rollen är att kontrollera att Eltel uppfyller såväl interna som kundspecifika krav för återrapportering samt att fakturera kunderna. Tillsammans ansvarar arbetslaget, som idag består av 13 personer, för samtlig sluthantering på uppdrag utförda på affärsområde Communication Service Assurance. Viss övrig administration kan tillkomma, så som exempelvis inköp, beställningar och leverantörsreskontra.

Vi söker dig som har:

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet från ett serviceinriktat yrke
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av telekomarbete eller liknande administrativt arbete
  • Ekonomisk utbildning med inriktning på företagsekonomi och redovisning
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

Då rollen är en del i en utpräglad serviceorganisation är dina personliga egenskaper mycket viktiga.

Vi söker dig som:

  • Drivs av att ge förstklassig service
  • Är noggrann, ansvarstagande och strukturerad
  • Med lyhördhet sätter dig in i kundernas skiftande behov
  • Har en välutvecklad känsla för kvalitet och agerar professionellt
  • Tycker om att samarbeta och ta egna initiativ

Vad erbjuder vi dig?

Det här är ett drömjobb för dig som vill få praktisk erfarenhet inom administration med inriktning på ekonomi! Dessutom får du arbeta på ett stort välkänt företag inom nätverksbranschen och kommer att skapa nya värdefulla kontakter och bredda ditt kontaktnät. Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat kompetensföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du får en också en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Nicolas Westrup på . Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här:  

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej