Inaktiv platsannons

Marknadschef, Haymarket by Scandic, heltid i Stockholm

Om tjänsten

Haymarket, den redan ikoniska hotellpärlan mitt i Stockholmspulsen.

Genom vår pampiga entré på Hötorget välkomnas gästerna in i en miljö präglad av 20-talets optimism och elegans.

Vi erbjuder våra hotellgäster 401 hotellrum i en mängd olika utföranden och våra restauranger och barer är något alldeles extra. Vår eventvåning kan enkelt ändras från mötesrum till en stor öppen yta för att skapa unika event och sociala träffar.

Vi är stolta över vår historia och originaldetaljer från byggnaden där Greta Garbo arbetade på 1920-talet är varsamt tillvaratagna, restaurerade eller omtolkade för det 2020-tal som kommer. Haymarket by Scandic är en del av Scandic, Nordens största hotelloperatör med 280 hotell i sex länder.

Vår vision är ”to create great hotel experiences for the many people”.

Haymarket by Scandic söker en erfaren och driven marknadschef.

Vår marknadschef sätter tonen i vårt varumärke, fyller på varumärket med innehåll samt förpackar och förmedlar det vi står för på ett sätt som når våra målgrupper. Hen arbetar brett med alla typer av marknadsfrågor från strategisk marknadsplanering till produktion av alla typer av material, såväl i print som digitalt.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från framgångsrikt arbete i liknande position.

Om du har positiv inställning, är kreativ, bra på att själv skapa och få ut budskap i press och sociala medier, har god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt så kanske detta är något för dig.

Den vi söker är skicklig på att formulera sig på svenska och engelska. Kunskaper i relevanta program för att skapa eget material är ett krav. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)