Inaktiv platsannons

Transport Controller OICT i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

 

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem

Du kommer ingå i en grupp med öppen atmosfär där man kombinerar trivsel med ett högt tempo under perioder. Gruppen har högt i tak där vi respekterar varandra och varandras åsikter, där allas åsikter kommer fram. Gruppen består av individer i olika åldrar, bakgrunder och med olika erfarenheter.

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • Transportplanering
  • Avvikelsehantering
  • Hantera claims från transportörer
  • Daglig kontakt med kunder, leverantörer och transportörer
  • Förbättringarbeten inom planering och avvikelsehantering
  • Jobba efter standarder
  • Eskalera avvikelser
  • Ha möten med kunder

Du blir en viktig del av Scania

Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar “The Scania Way” och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida .

Läs gärna mer om

Har du den här bakgrunden?

  • Högskoleutbildning inom logistik
  • Engelska i både tal och skrift
  • Tidigare arbetat med Supply Chain

Är det här du?

Som person är du problemlösningsorienterade, analytisk och tycker om att ha många bollar i luften. Man jobbar i flera olika system som tar tid att lära så tålamod är något man behöver. Man behöver förstå och se helheten i uppdraget. Vissa tider under dagen behöver man hålla högt tempo för att hålla deadlines.

Ta reda på mer!

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Rita Genc på telefonnummer 0700-898830.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej