Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Stockholm

Om tjänsten

Stockholm Syd består av kontoren Gullmarsplan, Skärholmen, Huddinge, Salem, Haninge, Nynäshamn, Farsta, Tyresö och Marievik Privat & Företag. Vi är ca 90 medarbetare.

Om jobbet

I rollen som kundrådgivare kommer du primärt att jobba i det bokade mötet. Du är lyhörd, lösningsorienterad och brinner för att ge kunderna den bästa servicen och överträffa deras förväntningar.
Att hjälpas åt och jobba i team på kontoren är en förutsättning för att lyckas i rollen.
Du är engagerad, ansvarstagande och älskar kundmötet. Det är självklart för dig att se till hela kundens affär. Du stöttar och guidar kunderna i våra digitala kanaler.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är utriktad, har sälj-och initiativförmågan samt en stark egen drivkraft.

Arbetsområden/ansvar:

Bolån – Vi har väl fungerande samarbete med fastighetsbyrån
Det ger oss ett stabilt flöde av "prospekts" och affärer.

Du jobbar med hela kundens affär – vardagstjänster, spara, pension, trygga och låna. Främst genom bokade möten där du använder alla våra kanaler för att arbeta så effektivt som möjligt.

På kontoren har vi medarbetare med olika lång erfarenhet, vi bidrar till varandras utveckling och fördelar arbetsuppgifterna effektivt.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker en erfaren rådgivare som är relevant i det bokade mötet gentemot våra kunder. Vi vill att du har erfarenhet av både bolån och spara/placera. Du älskar kundmötet och fångar kunden med ditt engagemang. Du vill göra det bästa för kunden och försäkrar dig om att kunden känner till och förstår vad vi kan erbjuda och du har en god pedagogisk läggning. Du är initiativrik och fyller din arbetsdag med värdefulla möten. Du är också en lagspelare som underlättar för andra. Du är målinriktad och arbetar aktivt med såväl dina egna som kontorets mål.

Formella krav i rollen är Swedsec rådgivarlicens, bolånelicens, FFL liv och FFL sak.

Varför jobba med oss i Huddinge/Salem?

Vi samverkar över kontorsgränserna i hel Stockholm Syd för att skapa de bästa förutsättningar för våra medansvariga. Att utveckla våra medansvariga i kundmöte och nya roller tillhör våra viktigaste uppgifter. Jag, Hans Gold, som är ansvarig för kontoren brinner för vår affär och vill skapa kontor där kunder och medarbetare trivs, där affären växer därför att kunder vill komma till oss.

Ange i din ansökan om du föredrar något av kontoren eller om du söker båda.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)