Inaktiv platsannons

Fiber Project Manager till Tele2! i Göteborg

Om tjänsten

Vill du arbeta inom ett av Sveriges just nu hetaste områden?

 

Tele2 har ett omfattande fibernät som är byggt för att passa både vårat mobilnät samt för våra viktiga företagskunders behov. Du ingår i en grupp som har en hög trivselfaktor och som idag består av 13 personer. Arbetet som fiberprojektledare på Tele2 innebär att du ansvarar för utökning, drift och underhåll av Tele2s egna fibernät samt dokumentation i vår nätdatabas. Du kommer att ha många olika kontaktytor både inom Tele2 och externt gentemot våra underleverantörer, kommuner och andra kommersiella och privata aktörer. Detta för att kunna leverera ett kostnadseffektivt nät med betoning på kvalitet.

 

I rollen som projektledare ska du kunna förbereda, leda och avsluta projekt inom satta tidsramar. Du ska identifiera och undvika fallgropar, vara målmedveten och resultatinriktad. Du ska också vara en bra team-spelare vilket är viktigt för oss i vår grupp.

 

Vi söker i första hand dig som har minst fem års erfarenhet av projektledning av fiberinfrastrukturprojekt.

 

- Andra meriterande erfarenheter är om du jobbat som fiberprojektör, fibernätplanerare eller andra liknande roller som rör t.ex. förläggning av fiberinfrastruktur.

- Du har förmågan, drivet och viljan att lyckas i en föränderlig miljö samt en stark vilja att driva utveckling och förändring.

- Förmågan att prioritera och strukturera rätt i en actionfylld arbetsmiljö är en förutsättning.

- Ett krav är att du innehar B-körkort och att du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift.

 

Det är meriterande om du är utbildad högskoleingenjör eller har annan relevant utbildning.

Det är också meriterande om du har arbetat hos ett entreprenadföretag med fiberteknik eller byggledning på den svenska marknaden samt kompetens/förståelse kring Allmänna Bestämmelser för Byggnads, Anläggnings och Installationsarbeten.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg. Det är även möjligt att Stockholm kan vara placeringsort om behov finns för det. Då Tele2s fibernät är utspritt i Sverige så förekommer resor som en del av tjänsten.

 

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. 

 

The facts
City Göteborg
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 3
Share this job

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Deltidsjobb