Inaktiv platsannons

Projektledare i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Nu behöver vi stärka vår organisation med fler driftiga och nyfikna projektledare med placering i Stockholm, Uppsala eller Västerås!
   
Projects & Services (P&S) inom Vattenfall utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller tekniska specialisttjänster för Vattenfalls kärntekniska verksamheter. Detta innebär verksamhet i form av projektledning, projektstöd, tekniska specialisttjänster och kärnsäkerhetsuppdrag. Vi jobbar aktivt med ständiga förbättringar och utveckling av våra modeller och metoder för att vi skall vara bland de bästa inom våra verksamhetsområden.
  
I vårt uppdrag ligger bl a att tillsätta projektledare för projekt i Vattenfalls kärntekniska verksamhet samt att effektivisera projektverksamheten genom att tillämpa gemensamma arbetssätt och kunskapsöverföring mellan olika verksamheter. Vi genomför och utvecklar projekt även inom icke kärnteknisk verksamhet.
   
Om tjänsten
Som projektledare kommer du att ansvara för att leda projekt och ditt projektteam, där du definierar tydliga krav, mål och omfattning. Du arbetar aktivt för att projekten levererar inom överenskommen tid, kostnad och kvalitet.
   
Som projektledare hos oss kommer du att få möjlighet att driva projekt inom många olika spännande discipliner och du kommer att ingå i en projektorganisation som består av över hundra projektledare som hanterar mer än 200 projekt. Du kommer i huvudsak att leda projekt inom kärnteknisk verksamhet. Det kan t ex handla om omfattande ombyggnad av ett eller flera befintliga system i syfte att t ex öka säkerhet, tillgänglighet och/eller prestanda. Det kan också gälla nybyggnation eller rivning. Vi ser gärna att du har intresse av att även leda projekt inom övriga delar av Vattenfall.
  
Dina kvalifikationer
• Högskoleingenjör eller motsvarande, högre akademisk examen är meriterande
• Erfarenhet av projektarbete
• Erfarenhet av teknikprojekt
• Erfarenhet av kärnteknisk verksamhet är meriterande
• Är du certifierad enligt PMI, IPMA eller liknande är detta meriterande
  
Vi söker dig som har förmågan att driva och leda olika typer av projekt samt har en gedigen förståelse för projektprocessen och kunskap om olika projektmetodiker. Vi är intresserade både av dig med lång erfarenhet och dig som är i början av din projektledarkarriär Du är en god ledare med resultatfokus och intresse för utveckling och effektivisering . Du är flexibel och affärsmässig samt har en förmåga att bygga förtroende och engagera och motivera andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.
  

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)