Inaktiv platsannons

Kontrollrumsingenjörer - Vattenfall Vattenkraft i Vuollerim

Om tjänsten

Vattenfall Vattenkraft söker två skiftgående kontrollrumsingenjörer till vår produktionscentral i Vuollerim. Hos oss blir du del av ett väl inarbetat team och du får möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna kollegor.

Från denna produktionscentral ansvarar vi för styrning och övervakning av alla Vattenfalls vattenkraftverk i Lule, Skellefte och Ume älvar .

Som kontrollrumsingenjör ansvarar du för vattenhushållningsbestämmelser och du agerar som driftledare för el- och vattenarbeten inom angivna kopplingsgränser. Andra förekommande arbetsuppgifter är driftorderskrivning, behandling av inkommande arbetsbegäran och att ta fram produktionsstatistik som rör våra anläggningar. Arbetet innebär mycket kommunikation via olika stödsystem, telefoni och mail, både internt och externt.

Din bakgrund
I grunden har du en elkraftteknisk utbildning och gärna erfarenhet av drifttekniskt arbete eller motsvarande utbildning och erfarenhet. Vi arbetar dagligen i ett flertal olika system och hanterar stora mängder av information, det är därför viktigt att du har mycket god datorvana och att du kan skapa ordning och reda kring ditt arbete, även i hektiska situationer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, något som vi värdesätter är att du är en lyhörd person med god kommunikativ förmåga och att du uttrycker dig tydligt i tal och skrift (både svenska och engelska). Som kontrollrumsingenjör arbetar du både i grupp och på egen hand. Ensamarbetet gör att det är viktigt att du kan följa våra riktlinjer och instruktioner som leder fram till säkerhetsmässigt arbete. Du behöver B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vuollerim
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vuollerim | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)