Inaktiv platsannons

Vi söker verkstadschef till Älmhult

Om tjänsten

Vill du vara en del av någonting större? Vill du arbeta i en organisation som växer och satsar på framtiden?

Är du en person som gillar att bygga lag? Är du kreativ och innovativ i hur man lockar kunder till en verkstad? Har du ett prestigelöst förhållningssätt till arbete som gör att du gillar att arbeta operativt?

Då kanske det är dig vi söker som Verkstadschef till vår verkstad i Älmhult.

Din roll

I verkstadschefens arbetsuppgifter ingår bl.a. personalplanering, leda och fördela arbetet, kundvård, budgetering, kalkylering samt vara delaktig i den dagliga driften. Som person är Du flexibel, noggrann och självständig. Du har ett tydligt ledarskap med vana att motivera, inspirera och coacha dina medarbetare. Du är handlingskraftig, målfokuserad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta på alla nivåer både internt och externt. Lokal marknadsbearbetning är en del i rollen, då vi tror på att våra anläggningar ska vara lokala världsmästare.

Din profil

Du är en driven chef med ett genuint människointresse som brinner för att ge kunden det ”lilla extra”.

Som verkstadschef hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk och prestigelös. Du har viljan att ge alla våra kunder och medarbetare det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss och stannar hos oss. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verkstaden och den lokala affären är en förutsättning för att arbeta hos oss. Då vårt företag och vår bransch är mansdominerad ser vi gärna kvinnliga sökanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift, samt god datavana är ett krav.

Kvalifikationer

Vi ser att den som söker har tidigare ledarerfarenheter och ett brinnande intresse för kundservice. Erfarenhet av att bygga upp någonting från grunden med goda resultat är meriterande.
För rätt person diskuterar vi gärna möjligheten att gå in som delägare i verksamheten.


Personuppgiftsbehandling
Mekonomen BilLivet Älmhult AB, org. nr. 559115-9461, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Älmhult
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Älmhult | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)