Inaktiv platsannons

Vi söker biltekniker till vår verkstad i Härnösand

Om tjänsten

Är du en erfaren och driven biltekniker som vill ha ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter? Har du ett gott sinne för affärer och förståelse för vikten av att sätta kunden och service i första rummet? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team? Då är denna tjänst hos oss i Härnösand helt rätt för dig!

Att arbeta som biltekniker på Mekonomen innebär att du självständigt felsöker, reparerar och lagar kundens bil. Du är en positiv person med stort intresse för teknik och älskar att överträffa kundens förväntningar.
Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Som person behöver du gilla att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheterna framför problemen och att man ser det som en självklarhet att kollegor hjälper varandra.

Tjänsten innebär bland annat service, reparationer och felsökningar på personbil och lätta lastbilar av samtliga bilmärken.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen ser vi att du är och har:

  • Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Ordningsam och stresstålig
  • Har god datorvana
  • Arbetslivserfarenhet på minst 3 år som biltekniker
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort

Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du har en vilja att lära och tar gärna del av de utbildningsmöjligheter som erbjuds.

Tjänsten är en heltidstjänst.
**Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.**

Personuppgiftsbehandling
Meko Service 28 AB (u ät Mekonomen BilLivet Härnösand AB), org. nr. 559149-9313, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Härnösand
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Härnösand | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)