Inaktiv platsannons

Kvalitets- och OPEX projektledare på Control Products i Västerås

Om tjänsten

Trivs du i förändring och tillväxt? Vill du anta utmaningen att delta i stora förbättringsprojekt i en global miljö? Då kan denna roll vara rätt för dig – och du för oss. Du blir en del av Electrification Products, en division inom ABB Sverige som tillverkar låg- och mellanspänningsprodukter till hela världen för privata och kommersiella fastigheter, tillverknings- och processindustri samt elnätsbolag. Divisionen producerar även produkter för intelligenta installationssystem i fastigheter, produkter och system för maskinsäkerhet samt kompletta paketlösningar för kraftförsörjning. Produkterna och systemen är till för att fördela kraft, styra, kontrollera och övervaka maskiner, skydda människor och maskiner, samt hjälpa till att minska energiförbrukningen.

Uppgifter :

Som Kvalitets- och OPEX projektledare kommer du att vara en del av kvalitetsavdelningen, som hanterar allt från kundreklamationer till att arbeta med leverantörsutveckling samt förbättra produktkvaliteten. Ditt huvuduppdrag blir att leda förändringsprojekt av olika storlekar. Många av projekten är funktionsöverskridande så alla enhetens funktioner blir potentiellt dina samarbetspartners. Tillsammans driver vi ständiga förbättringar med målet att höja process-och produktionskvaliteten och utveckla vår verksamhet. Rollen ger dig möjlighet att få värdefulla insikter, växa i yrkesrollen och bygga upp ett stort internt nätverk.

Krav:

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på din personlighet. För att lyckas är det viktigt att du arbetar systematiskt och är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du lockas av att få bidra till förändring och utveckling samt har förmåga att inspirera teamet att jobba mot nya mål och utmaningar.
I grunden har du förmodligen en ingenjörsexamen. Vi välkomnar både nyutexaminerade och de som har några års arbetserfarenhet. Erfarenhet av projektledning, kvalitetsarbete och att arbeta i en global miljö ses som meriterande.
Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Låter det som en roll för dig? Välkommen med din ansökan senast 10 december!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)