Inaktiv platsannons

Försäljningsingenjör till Landskrona

Du kommer att ingå i ABB Cooling Systems i Landskrona. Vår affärsenhet är en del... Power Grids divisionen. Vi har ett globalt ansvar för utvecklingen och tillverkning av kylsystem för Power Electronic applikationer och andra applikationer som...

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ABB Cooling Systems i Landskrona. Vår affärsenhet är en del av Power Grids divisionen. Vi har ett globalt ansvar för utvecklingen och tillverkning av kylsystem för Power Electronic applikationer och andra applikationer som kräver vattenkylsystem med hög tillförlitlighet och tillgänglighet. Vi är idag en världsledande leverantör med system installerade över hela världen och vårt kylsystem bidrar till en säker och pålitlig drift där kunden och miljön är i fokus. Skulle du beskriva dig själv som proaktiv med en passion för kylteknik? Ta en spännande utmaning i ett globalt företag med fokus på utveckling och tillverkning av Cooling Systems for Power Electronic applikationer. ABB-kylsystem i Landskrona är en marknadsledande leverantör med kunder över hela världen. Vi växer vår verksamhet och behöver stärka vår enhet med en försäljningsingenjör.

Uppgifter :

Som försäljningsingenjör kommer du att klara våra kompletta kunderbjudanden och spela en nyckelroll för att tillhandahålla teknisk expertis och systemförståelse, både till våra kunder och till vår tekniska försäljningsavdelning. En annan av dina huvuduppgifter är prisberäkningar. Det här är en spännande och utmanande roll där du kommer att vara involverad i en mängd olika projekt och produkter.

Eftersom vi har vår fullständiga organisation på fabriken, och du kommer att arbeta nära teknik och produktion kommer det att finnas stora möjligheter att fördjupa din tekniska kunskap. Vi är också verksamma på en global marknad - med kunder över hela världen, så du kommer att resa och bredda ditt nätverk.

Krav:

För att lyckas måste du vara en driven och målinriktad person drivas och målorienteras, med förmågan att få saker gjorda att göra. Med dina samarbets- och kommunikativa färdigheter är du en naturlig lagspelare och du bidrar med din positiva inställning och problemlösande attityd inställning till vår framtida framgång.

Som grund har du en universitetsexamen i ett relevant område, helst med specialisering inom teknik eller marknadsföring. Du kombinerar detta med erfarenhet inom försäljning till industrin eller processindustrin och du har kommersiell kompetens och kunskap om kontraktshantering.

Du behöver också erfarenhet från projektverksamheten och / eller produktbaserad verksamhet och har erfarenhet av förhandlingar. Kunskap om kraftöverföring och / eller industri segmentet, såväl som ERP- och MS Office-kunskap. Om du har SAP-erfarenhet är det fördelaktigt. Flytande på engelska och svenska är ett måste, både skriftligt och muntligt.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Landskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Landskrona | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)