Inaktiv platsannons

Produktionstekniker maskin i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av Force Measurement som är en affärsenhet inom Industrial Automation. Force Measurement är en fabrik med globalt ansvar för produktion, utveckling, försäljning, service och marknadsföring. Vi erbjuder pålitlig utrustning för mätning och styrning i metall-, pappers- och marina-tillämpningar. Våra produkter används i en mängd olika industrier och processer och är designade för att förbättra produktivitet, styrning och kvalitet. Produkterna mäter bland annat mekaniska och geometriska variabler. På avdelningen Produktionsteknik finns 13 personer som representerar produktionsteknik, produktionsutveckling, produktions-IT, underhållsteknik och kemikalieansvar, både för monteringen och för tillverkningen. Vårt uppdrag är att utveckla produktion, underhåll, logistik, processer, metoder, verktyg/fixturer, produkt- & materialflöden och att industrialisera produkter.

Uppgifter :

I rollen som produktionstekniker med inriktning skärande bearbetning kommer du i huvudsak att arbeta med verksamhetsutveckling i projektform. Arbetet kan t.ex. bestå av att detaljbereda in nya och/eller befintliga produkter. Du kommer bland annat att:
• Konstruera och köpa in fixturer och verktyg
• Programmera styrda CNC-maskiner
• Beskriva metod, skriva instruktioner, testa och följa upp kvalitet
• Korta ställtider samt att dokumentera i alla led
• Genomföra utredningar t ex kapacitet, takt, balansering, förlustmätningar
• Flödesoptimering och layout

Krav:

Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet av programmering av styrda CNC-maskiner med tyngdpunkt på Fanuc och Siemens styrsystem. Du har god kännedom om och är van vid att konstruera fixturer och andra hållande verktyg. Vi arbetar dagligen i CAD/CAM system och har du erfarenhet av SolidWorks/AutoCAD och Esprit är det meriterande. Har du goda kunskaper i rundslipning ser vi det som starkt meriterande. Du är en initiativtagande relationsbyggare med fokus på resultat. Svenska och engelska behärskar du både i tal och skrift. Kunskap och förståelse om Lean är önskvärt.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)