Inaktiv platsannons

Senior Projektledare till Frövi/Rockhammar

Om tjänsten

Är du en Senior Projektledare som brinner för produktionsutveckling och optimeringsarbete? Då har vi i Frövi/Rockhammar en spännande och utmanande roll för dig! 

Vi levererar produkter till kunder med höga krav över hela världen. För att kunna ge våra kunder marknadsledande produkter och service behöver vi säkerställa att vi har effektiva arbetssätt och metoder för att nå produktion i världsklass. Vi söker nu en Senior Projektledare till vår teknikavdelning för att utveckla och optimera våra produktionsanläggningar.  

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av ett team med höga ambitioner och målsättningar. Teknikavdelningen är i en spännande fas där det finns stora möjligheter till nytänkande, du kan till stor del påverka ditt arbete. Du rapporterar i denna roll till avdelningschefen för Teknik. 

Rollen som Senior Projektledare innebär att utveckla och optimera produktionsanläggningen genom hela flödet från driva förstudier, förprojekt och genomföranden, samt medverka i investeringsplaneringen.
Du kommer att få till uppgift att på ett professionellt sätt medverka till att en systematisk förbättringskultur implementeras, samt effektivt och kontinuerligt drivs framåt inom BillerudKorsnäs. 

Rollen innefattar exempelvis att;

Placering för tjänsten är Frövi. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en civilingenjörutbildning, gärna med maskintekninsk eller kemiteknisk inrikning. Erfarenhet från branschen är en fördel men inget krav.

Du har en stark förmåga och erfarenhet av att leda en eller flera paralella projektgrupper. Vi ser gärna att du har gedigen teknisk arbetslivserfarenhet inom projektledning och det är meriterande om du även är projektledarcertifierad enligt PMI eller IPMA. Med fördel har du praktisk erfarenhet av att leda förbättringsarbete och har en trygg presentationsteknik. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper 
För att lyckas väl i rollen behöver du ha en mycket utvecklad ledar-, samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är flexibel i ditt arbete, har en ödmjuk och prestigelös inställning och är duktig på att vinna andras förtroende. Vi räknar med att du är initiativ, ansvarstagande, strukturerad samt noggrann i ditt arbete. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej