Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom extrajobb i Sundsvall

Redovisningsekonom... Som redovisningsekonom på SBC kommer du arbeta i våra moderna lokaler i centrala Sundsvall. Här arbetar ca 130...

Om tjänsten

Redovisningsekonom extrajobb

Som redovisningsekonom på SBC kommer du arbeta i våra moderna lokaler i centrala Sundsvall. Här arbetar ca 130 medarbetare varav ca 85 st är redovisningsekonomer.

Under våren har vi bokslutsperiod och högsäsong för våra redovisningsekonomer och de behöver hjälp med avstämningar och att förbereda bokslut.

Det finns goda möjligheter till en fast anställning efter din examen med start i Juni eller i Augusti beroende på vad som passar dig och oss bäst.

Då kommer du att arbeta med redovisning i bostadsrättsföreningar. I arbetet ingår löpande bokföring, deklarationer, budgetförslag och årsbokslut. Du kommer även att hjälpa våra kunder genom att ge beslutsunderlag och stöd i ekonomiska frågor.

Du som söker tjänsten går just nu en relevant ekonomisk eftergymnasial utbildning.

Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för siffror. Vi arbetar ständigt med utveckling av arbetsprocesser och för att trivas i rollen behöver du tycka om att ha struktur och en vilja att förbättra arbetssätt.

Du behärskar svenska i tal och skrift och du är givetvis en god datoranvändare. Du har hög servicenivå och förmåga att på ett professionellt sätt skapa goda kundrelationer. Vidare är du analytisk, noggrann och har god planeringsförmåga och utför ditt arbete på ett systematiskt sätt.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev med en kort sammanfattning av hur du passar för arbetsuppgifterna, samt en motivering till varför just du är lämplig och vill ha denna tjänst samt betyg från relevanta utbildningar.

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej