Inaktiv platsannons

Erfaren löneadministratör till centrala Uppsala i Uppsala län

Erfaren löneadministratör till centrala... Om f... Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och...

Om tjänsten

Erfaren löneadministratör till centrala Uppsala

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett medarbetarägt teknikkonsultbolag i Uppsala, söker vi idag en löneadministratör för ett konsultuppdrag.

I rollen som löneadministratör kommer du att ansvara för hela löneadministrationen från ax till limpa om ca 400 tjänstemän och ansvarar för att semester och frånvaro hanteras korrekt. Vidare är du även ansvarig för rapporteringen av statistik till bland annat SCB och Svenskt näringsliv. I arbetsuppgifterna innebär det också att granska och redovisa utlägg och samt vara ett internt stöd för chefer och medarbetare gällande lönerutiner och kollektivavtalsfrågor.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som löneadministratör där du arbetat praktiskt med hela kedjan av löneadministrationen. I ditt tidigare arbete som löneadministratör har du arbetat med utläggshantering och har god kunskap i representationsregler och förmånsbeskattning. Du har även tidigare erfarenhet av arbete i Agda Lön.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta omgående, och kommer pågå under ca tre månader. Du kan själv välja omfattningen på uppdraget mellan 50-100%.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef evelina.thimper@jurek.se Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej