Inaktiv platsannons

Projektledare till Mälardalen – EnergiEngagemang i Stallarholmen

Projektledare till Mälardalen –... EnergiEngagemang har installerat solcellsansläggningar sedan 2012. Vi har varit i konstant...

Om tjänsten

Projektledare till Mälardalen – EnergiEngagemang

EnergiEngagemang har installerat solcellsansläggningar sedan 2012. Vi har varit i konstant utveckling och kommer fortsätta att växa de närmaste åren. Därför söker vi nu en erfaren projektledare som med Energi och Engagemang ska stärka upp vår produktions-avdelning ytterligare.

Nu finns möjligheten för dig med starkt driv och handlingskraft att arbeta som projektledare hos oss. Som projektledare hos EnergiEngagemang kommer du att framförallt leda större installationer av solcellsanläggningar hos företag, lantbruk och BRF’er men även mindre projekt hos privatkunder förekommer. Du har direktkontakt med kund och ansvarar för att driva varje projekt och se till att alla inblandade parter jobbar mot samma mål.

Som projektledare är du ansvarig för att se till att ekonomi- och tidsplaner hålls och att alla följer fastställda beslut. Du säkerställer att installations-, arbetsmiljö-, säkerhets- och kvalitetskraven uppfylls och du ska ha full koll på de regelverk som styr solenergibranschen.

Vi erbjuder dig en utmanande och mångsidig tjänst i ett växande företag där du även själv har möjlighet att växa, det är upp till dig. EnergiEngagemang är verksamma i hela Sverige men din arbetsplats blir runt Mälardalen och du utgår från vårt kontor i Stallarholmen.

Vi söker en prestigelös och initiativtagande person som är orädd och ständigt villig och nyfiken att vilja utveckla. 

För att lyckas i rollen har du jobbat som projektledare i minst 2-3 års tid och din bransch-bakgrund bör vara inom ett bygg- eller fastighetsbolag och du har full koll på ABT 06. Eftersom det är en del resor så är körkort ett måste.   

Om arbetsgivaren
EnergiEngagemang är Sveriges femte största solelinstallatör och har sina rötter i Stallarholmen, Sörmland men installerar solcellsanläggningar i hela Sverige. Vi har även kontor i Skåne och i Göteborg. EnergiEngagemang har sedan 2012 installerat solenergi-lösningar till både privatpersoner och företag. De senaste åren har vi specialiserat oss mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring stora projekt.

Låter detta intressant för dig? 
Din ansökan registrerar du på  eller genom knappen nedan senast 9 december, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Malin Brygg hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stallarholmen
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej