Inaktiv platsannons

Försäljningschef i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

 ISS - ett av världens ledande företag inom Facility Services startar en ny säljorganisation inom affärsområdet ISS Direct. Är du en person med stort eget driv som inspireras av att motivera dina medarbetare till att nå och överträffa uppsatta mål? ISS erbjuder dig en roll i ett företag med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att utveckla varje medarbetare. Made for Sales har fått förtroendet att rekrytera en driven Försäljningschef – med uppdrag att från grunden bygga upp affärsområdet ISS Directs nya säljorganisation.

I rollen som Försäljningschef ges du möjligheten att starta upp Affärsområdet ISS Directs nya säljorganisation, där du kommer att leda och coacha ett team av åtta Regionssäljare i olika delar av Sverige. Din huvuduppgift kommer att vara att motivera och leda dina medarbetare till starka säljresultat, där du och ditt team möter eller överträffar uppsatta mål. Du håller en nära dialog med ditt säljteam – både via fysiska och digitala möten. Rollen som Försäljningschef är en viktig strategisk rekrytering – där dina framgångar borgar för intressanta fortsatta utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Som Försäljningschef ingår du i ledningsgruppen för affärsområdet och rapporterar till Affärsområdeschef för ISS Direct.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av egen, framgångsrik försäljning b2b, där du även haft säljledande roller. Som ledare är du driven och kommunikativ med förmåga att motivera dina medarbetare att nå resultat och uppsatta mål – du entusiasmerar och sprider positiv energi, även hos medarbetare du leder på distans. Du har ett gott självledarskap och är van att arbeta självständigt – du trivs i en roll där hög aktivitet och tempo är en del av vardagen. Du motiveras och sporras av uppsatta mål – där ditt starka resultatfokus och tydliga framgångstro leder till att du i stort sett alltid högpresterar. Du är en naturlig relationsbyggare och skapar snabbt kontakt med alla typer av människor – både internt inom organisationen och med dina kunder.

Du erbjuds en spännande utmaning i en roll med mycket eget ansvar inom ett framåtriktat och välkänt företag. ISS Direct har en hög andel återkommande kunder och kommer nu genom sin nya säljorganisation ha möjlighet att vinna ytterligare kunder och därigenom bidra till affärsområdets vidare tillväxt. Du erbjuds en ny roll i ett globalt företag med stark lokal förankring – där tillväxt står högt på agendan. För rätt person finns mycket goda möjligheter att skapa egen framgång inom en av de största aktörerna i branschen.

I denna rekrytering samarbetar vi med ett rekryteringsföretag och vår önskan är att samtliga ansökningar kommer in via denna länk:



ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag inom outsourcing och facility management. ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, security, property, ISS Direct

som i dagsläget har ca 2700 anställda, fördelat på totalt åtta regioner runt om i Sverige. Inom ISS Direct är ca 90% av omsättningen lokalvård och alla uppdrag inom affärsområdet är kortare än åtta timmar ute hos slutkund. Läs mer om ISS på www.se.issworld.com

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej