Inaktiv platsannons

Säljare Region Södra Norrland i Uppsala, Västmanland

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Säljare Region Södra Norrland

ISS - ett av världens ledande företag inom Facility Services startar en ny säljorganisation inom affärsområdet ISS Direct. Vill du arbeta i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och med ett starkt fokus på att utveckla sina medarbetare? Här ges möjligheten att vara med på en tillväxtresa inom affärsområdet ISS Direct.

I rollen som Säljare kommer du aktivt att arbeta med nykundsbearbetning och vara en viktig del i att bidra till ökad tillväxt för affärsområdet ISS Direct. Målet med dina kundmöten är att genom behovsanalys genomföra ett framgångsrikt kundmöte som leder till offertskrivning. Tjänsterna är standardiserade vilket kan innebära att ditt första möte med kund resulterar i affär direkt. Som Säljare för region södra Norrland kommer du ansvara för försäljningen som sträcker sig med Sveriges bredd från Uppsala till Sundsvall med placeringsort Uppsala eller Västerås.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning mot företagskunder, där du självständigt ansvarat för och drivit dina affärer. Du är van vid och drivs av att arbeta mot egen budget och tydliga mål. Ditt starka resultatfokus i kombination med hög aktivitet, ett strukturerat arbetssätt och uthållighet gör dig framgångsrik som säljare. Din förmåga att anpassa din säljstil till olika kundtyper utgör ytterligare en av dina framgångsfaktorer tillsammans med din lyhördhet och goda kommunikationsförmåga.

Du erbjuds en spännande utmaning i en flexibel roll med stort eget ansvar på ett framåtriktat och välkänt företag. Du kommer att vara en lokal Säljare för region södra Norrland i det globala företaget med en stark lokal förankring. För rätt person finns mycket goda möjligheter att skapa egen framgång inom en av de största aktörerna inom branschen. Här får du som Säljare vara med och verkligen bygga upp och driva tillväxten för affärsområdet ISS Direct.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med ett rekryteringsföretag och vår önskan är att samtliga ansökningar kommer in via denna länk:



ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag inom outsourcing och facility management. ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, security, property, ISS Direct som i dagsläget har ca 2700 anställda, fördelat på totalt åtta regioner runt om i Sverige. Inom ISS Direct är ca 90% av omsättningen lokalvård och alla uppdrag inom affärsområdet är kortare än åtta timmar ute hos slutkund. Läs mer om ISS på www.se.issworld.com

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala, Västmanland
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej