Inaktiv platsannons

Serviceelektriker Uppsala i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS Teknik & Energi har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker serviceelektriker till vårt team i Uppsala. Resor förekommer i tjänsten.

Rollen som serviceelektriker
Som serviceelektriker arbetar du främst med förebyggande tillsyn, skötsel, service och felavhjälpande underhåll av byggnad och fastighetens tekniska system. Exempel på arbetsuppgifter inom el är att:

  • Arbeta med att utföra elektriska nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten.
  • Arbeta med att utföra elektriska felsökningar och reparationer.
  • Arbeta med förebyggande- och felavhjälpande underhåll
  • Säkerställa att vi lever upp till gällande myndighetskrav för elektriska anläggningar, elektriska anordningar och vid elektriska arbeten.
  • Vid behov samordna och kontroll av elektriska arbeten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer
  • Behjälplig vid offerering av arbeten för förbättringar/planerat underhåll.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande uppgifter, både inom el men även inom fastighetsteknik. Det är meriterande om du har auktorisation lågspänning utfärdat av Elsäkerhetsverket. Kravet är att du har dokumenterad utbildning enligt Elsäkerhetsverkets starkströmsföreskrifter och minst 3 års arbetslivserfarenhet inom service och entreprenader samt:

Uppdaterade kunskaper inom starkströmsföreskrifterna SS 436 40 00

Uppdaterade kunskaper inom skötesel av elanläggningar SS EN 50110-1

Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Anders Heurlin på 073-436 03 53 eller anders.heurlin@se.issworld.com. Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej