Inaktiv platsannons

Arbetsledare till Lisebergsbyn (tillsvidareanställning) i Göteborg

Om tjänsten

Arbetsledare till Lisebergsbyn (tillsvidareanställning)
Affärsområde Boende, Liseberg AB

Beskrivning
Som arbetsledare på Liseberg är du en viktig medspelare. Du arbetar i den operativa driften, och finns som stöd för områdescheferna i den dagliga verksamheten. Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och har du en arbetsledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke!

Vi söker en arbetsledare till affärsområde Stugor & Camping och vår åretrunt-öppna anläggning Lisebergsbyn. Anläggningen består av ca 200 campingplatser, 54 stugor, 24 vandrarhemsrum samt 14 Bed & Breakfast. Anläggningen har även två medelstora konferensrum samt ett par mindre. I anslutning till receptionen har vi en liten butik med dricka, snacks och godis. Vi säljer även en del Lisebergsprodukter.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare på Lisebergsbyn stödjer du områdeschefen vid personalärenden, hanterar schemaändringar och bemanningsplanering. Du medverkar i uppdatering av arbetsmanualer och utbildningsmaterial och är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar. Du är synlig i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Tillsammans med receptionschef är du avdelningens representant i kommunikationen med externa kontakter. Du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro under deras arbetsdag där ni tillsammans skapar upplevelser värda att minnas. Under sommarsäsongen är du även ett stöd till våra arbetsledare på vår säsongsöppna anläggning Askim Strand.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet från camping- eller boendebranschen och har du arbetat med bokningssystemet DLBookIT eller annat liknande bokningssystem är detta meriterande. Tidigare ledarerfarenhet är ett krav, liksom B-körkort.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej