Inaktiv platsannons

Förebyggande underhållstekniker till SCA Wood, Tunadals sågverk i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

FU-tekniker

Vill du arbeta med trä -världens bästa förnyelsebar råvara? Vi har världens snabbaste såglinje och söker nu en FU-tekniker för att förstärka vårt team.

Din nästa utmaning

Förebyggande underhåll (FU) är en av underhållets viktigaste komponenter. Som FU-tekniker kommer du att arbeta över hela sågverket, samt ha ett eget ansvarsområde.

Vem är du?

För oss har säkerhet högsta prioritet och vi ser att du är en person som har en hög säkerhetsmedvetenhet.
Det är också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.
Vi söker en person som är nyfiken och som vill vara med och utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta både självständigt och med andra delar av verksamheten. Samarbeta med kunden, produktionsavdelningarna, är en viktig del i ett framgångsrikt arbete.
Arbetsuppgifter:
• Utföra Förebyggande underhåll enligt plan
• Utveckla arbetet för det egna ansvarsområdet
• Delta i utredningar och projekt
Kompetens:
• Gymnasium med relevant inriktning
• Eller minst 3års arbetslivserfarenhet från liknande uppgifter
Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av arbete med förebyggande underhåll
• Data vana och kunskaper i IFS

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.
Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsformen är skift och det kan förekomma beredskapstjänstgöring.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)