Inaktiv platsannons

Hälsa och säkerhetsledare Hus sydost i Jönköping

Om tjänstenSkanska Hus Sydost i Jönköping är en aktiv utvecklande och stabil aktör i Jönköping. Vi är idag cirka 60 medarbetare utspridda på olika projekt i och omkring Jönköping och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur! Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Distriktet präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med!


Skanska Hus Sydost söker Hälsa- och säkerhetsledare till Jönköping

Vi sätter alltid säkerheten först och vi arbetar säkert eller inte alls! Just nu söker vi en Hälsa-och säkerhetsledare till vår verksamhet Hus Sydost med placering i Jönköping! Vi står inför en spännande utmaning med många fina projekt i pipeline med flera års produktion där du och din kompetens kan göra stor skillnad. Är du den vi söker?

I rollen som Hälsa och säkerhetsledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

• Stödja arbetsplatser med det operativa arbetsmiljöarbetet och vara praktiskt implementeringsstöd av nya och uppdaterade arbetsmetoder
• Stödja produktionen vid start av ny fas eller entreprenad
• Stödja ett effektivt och systematiskt arbete inom Hälsa och säkerhet i distriktet/avdelningens projekt/anläggningar
• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom Hälsa och säkerhet
• Stödja arbetsplatser i riskhantering- och eliminering
• Aktivt arbeta med arbetsplatsernas händelser och erfarenheter
• Stödja vid utredningar
• Stödja arbetsplatser i tillämpning av vårt ledningssystem

Du kommer dessutom bland annat att delta i…
• Startmöte vid produktion
• Riskhantering arbetsplats
• Övriga relevanta mötesforum
• Utbildningsinsatser

Ditt engagemang för arbetsmiljöfrågor inspirerar och utvecklar

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom hälsa och säkerhet samt minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom området, alternativt från genomförande av projekt inom byggbranschen. Du har god kunskap inom hälsa- och säkerhetsområdet och kanske någon specialistkompetens. Du har vana av förändringsledning och implementering. Som person är du strukturerad och trivs i en roll där du får vara nära verksamheten och ett stöd i det operativa. Du har en pedagogisk förmåga att inspirera och motivera andra i hälsa och säkerhetsfrågor. B-körkort och goda engelskakunskaper i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Läs gärna mer om hur vi jobbar med våra hållbarhetsfrågor på

Hör av dig till oss redan idag, men senast den 31 december!

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast måndagen den 31 december. Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten hänvisas till Distriktschef Olle Strandsäter, 010- 448 65 30. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-generalist Anna Karlsson på 010- 449 53 28.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av ca 40 400 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav ca 9 000 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss!


Publicerad den

25-05-2019

Extra information

Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Jönköpings län | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis