Inaktiv platsannons

HR i Malmö

Om tjänsten



Vi söker en HR-partner till Hus Syd!

Skanska Hus Syd är idag cirka ca 600 medarbetare utspridda på olika projekt i Skåne och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap. Vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet.

Skanska utvecklar och bygger ett bättre samhälle med fokus på hållbarhet. Våra medarbetare är vår största tillgång. Vi inom HR stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller. Vi är idag ca 200 engagerade HR-kollegor, såväl specialister som generalister, spridda över landet som arbetar nära våra verksamheter och brinner för det vi gör. Tillsammans är vi en viktig del av Skanskas framgång.


Dina arbetsuppgifter:

Rollen innebär att du tillhandahåller löpande HR-stöd till regionen samt identifierar och initierar övriga behov av HR-insatser i regionen och distrikten. Du är HR:s representant i den regionala ledningsgruppen och ansvarar för tre HR-generalister. Vidare leder du, förankrar, implementerar och följer löpande upp centrala HR-initiativ.

Du är en viktig medlem i det affärsinriktade ledningsgrupparbetet för regionen, med fokus bl.a. på förändringsarbete, HR-strategi och affärsplaneåtgärder.

Vi jobbar kontinuerligt med utveckling och du deltar i våra utvecklingsinsatser inom HR- området. Du kommunicerar och samarbetar med HR- specialister och kollegor inom HR Linjestöd.

Du är en serviceminded kommunikatör och positiv ledare

Vi söker en driven och kunnig HR-partner med solid HR-kunskap och erfarenhet av affärsinriktat HR-arbete. Du har kunskap och erfarenhet av att strategiskt driva HR-området och arbeta tillsammans med en specialistorganisation. Du har god vana vid samverkan och förhandlingar med fackliga organisationer och har goda kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal.

Som person är du engagerad, kommunikativ, och har förmåga att skapa hållbara relationer. Det är naturligt för dig med utveckling och du får positivt genomslag med din struktur och ditt långsiktiga förändringsarbete. Har du dessutom chefs- och/ eller branscherfarenhet är det meriterande. Din utbildningsbakgrund är troligen som personalvetare eller motsvarande.

För rollen krävs goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Våra ledord och värderingar på Skanska styr vårt HR-arbete och det är viktigt att det stämmer med dina egna värderingar för att du ska trivas hos oss. Värderingarna innebär i korthet att vi agerar med en hög nivå av transparens och etik, vi bryr oss om människor och miljö, vi drar nytta av mångfald och främjar en inkluderande arbetskultur. Vi är en lärande organisation och delar med oss av våra kunskaper. Vi söker dig som attraheras av våra värderingar och har förmåga att driva dessa frågor tillsammans med dina kollegor!

Tjänsten är placerad på vårt fina kontor i Malmö-Hyllie. Då resor kan förkomma är körkort och tillgång till bil önskvärt.

Vi vill gärna veta mer om dig- vill du veta mer om oss?

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Vi gör urval löpande så skicka din ansökan snarast möjligt, senast den 9 december.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)