Inaktiv platsannons

Vill du komma in i rekryteringsbranschen? För dig som kanske står en bit från arbetsmarknaden. i Stockholm

Om tjänsten

 letar en pärla till medarbetare, bland kandidater som står en bit från arbetsmarknaden. I den här rekryteringen vänder vi oss även till dig som har möjlighet till AF:s Introduktionsjobb. Du kommer vara direktanställd av  och jobba på vårt kontor.

START/PLATS/ARBETSTID
Vi önskar anställa omgående. Kontoret ligger i Gamla Stan, Stockholm. Tillsvidareanställning, heltid 9 -16.30. En dag i veckan får du gärna arbeta på distans. Du får även gärna ha möjlighet till Arbetsförmedlingens "Introduktionsjobb".

ARBETSUPPGIFTER
Intervjua våra kandidater (ofta i åldern 19-25 år), jobba med moderna rekryteringsverktyg, ta referenser, matcha uppdrag tillsammans med KAM, jobba med sociala medier.

UTBILDNING/ERFARENHET
MYCKET viktigt att du har vilja, driv, lojalitet, tålamod och entreprenörsförståelse. Vidare måste du vara lösningsorienterad och snabbtänkt. Gärna någon form av akademisk utbildning, men inte nödvändigt. Erfarenhet av tidigare arbeten med ansvar - gärna ledande positioner - inom marknadsföring, försäljning, rekrytering, eget företag, coachning. VIKTIGT att du är IT-tekniskt mogen och med mycket bra kunskaper inom sociala medier. Du behöver vara lite av en språkpolis, d v s noggrann och omsorgsfull med att stavning m m blir rätt i mail, dokumentation och samtal.

Ålder spelar ingen roll. Det viktiga är inställningen till arbetet, teamet och uppgiften. Gärna någon som jobbat med marknadsföring, försäljning, coachning, rekrytering. Lojalitet, flexibilitet, STOR förståelse för att du kommer till en liten entreprenörsstyrd organisation som har för avsikt att växa och utvecklas under 2019. En person som kanske känner att hens potential med stigande ålder inte nyttjas, som har haft en framträdande position, men nu inte fått en anställning på ett tag eller en ung förmåga som vill jobba i ett spännande start-upföretag.

Du kommer att aktivt jobba med varumärket Sasongspersonal.se 

Vänligen sök endast via länken, vi tar INTE emot ansökningar per mail och har svårt att ta telefonsamtal. Sms går bra.

 

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb