Inaktiv platsannons

Operativ Affärsutvecklare/Projektledare till start-up i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker en extremt framåtlutad, entreprenörstänkande och säljande junior eller senior risktagare som vill hjälpa oss driva utvecklingsområden. 

TJÄNST 
Junior eller senior affärsutvecklare/projektledare med operativ förmåga och inställning. Bygga upp och driva affärer i Europa samt ett crowdfunding-projekt.

START/PLATS/ARBETSTID
Vi önskar anställa omgående. Kontoret ligger i Gamla Stan, Stockholm. Tillsvidareanställning, heltid 9 -16.30. En dag i veckan får du gärna arbeta på distans.
Du får även gärna ha möjlighet till Arbetsförmedlingens "Introduktionsjobb".

PROFIL
Du bör trivas i en påverkande, risktagande, ansvarstagande roll och ha ett utpräglat  entreprenörstänk. Noggrannhet och stavningspolistendenser premieras. Vidare ska du ha ett STARKT driv och gärna komma från försäljning, marknadsföring eller rekryteringsbranschen alternativt studera projektledning/HR/entreprenörskap/konceptutveckling och göra praktik hos oss för möjlighet till anställning.

ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (INTE mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Du kommer att aktivt jobba med varumärket Sasongspersonal.se


Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb