Inaktiv platsannons

Social Marketer/Copy/PR till start-up företag för dig som står en bit från arbetsmarknaden. i Stockholm

Om tjänsten

 letar en riktigt bra medarbetare bland kandidater som står en bit från arbetsmarknaden. Du kommer vara direktanställd av .

START/PLATS/ARBETSTID
Vi önskar anställa omgående. Kontoret ligger i Gamla Stan, Stockholm. Tillsvidareanställning, heltid 9 -16.30. En dag i veckan får du gärna arbeta på distans.
Du får även gärna ha möjlighet till Arbetsförmedlingens "Introduktionsjobb".

ARBETSUPPGIFTER
Detta är en varierande tjänst där du behöver vara snabb, orädd och få saker ur händerna. Ha ett modernt och trendigt tänkande, förståelse och kunskap om hur vi attraherar både unga vuxna och besöksbranschen. Skriva och skicka pressreleaser, ha ansvar för administration kring mässor/events som passar vår verksamhet, vara kreativ i samarbeten och snabbt driva dem till resultat. Viktigt att du är en doer mer än en strateg. 

UTBILDNING/ERFARENHET
Gärna någon form av akademisk utbildning, men inte nödvändigt. Erfarenhet av tidigare arbeten med sociala medier, pr, copy, författande av pressreleaser. Gärna försäljning och rekrytering. IT-tekniskt mogen med vilja, driv, lojalitet och tålamod. Du är orädd, lösningsorienterad och snabbtänkt.  Entreprenörsförståelse är oerhört viktigt.

Du behöver vara lite av en språkpolis, d v s noggrann och omsorgsfull med stavning m m.

Ålder spelar ingen roll. Det viktiga är inställningen till arbetet, teamet och uppgiften. Du ska ha stor lojalitet, flexibilitet och förståelse för att du kommer till en liten entreprenörsstyrd organisation som har för avsikt att växa och utvecklas under 2019. Du kan vara en person som kanske känner att din potential med stigande ålder inte nyttjas, som har haft en framträdande position, men nu inte fått en anställning på ett tag. Eller en ung förmåga som vill jobba i ett spännande start-upföretag.

Du kommer att aktivt jobba med varumärket Sasongspersonal.se 

Vänligen sök endast via länken, vi tar inte emot ansökningar per mail eller telefon.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb