Inaktiv platsannons

Projektstöd - Vattenfall Services i Skog

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vi som arbetar inom Skog & Mark genomför på uppdrag av våra beställare skogliga projekt på Vattenfalls och andra ledningsägares anläggningar. Projekten består i huvudsak av underhåll och breddningar av befintliga skogsgator samt skogligt intrång vid nybyggnation av kraftledningar. Vi arbetar också med GIS och inmätningar.
 
Din roll som projektstöd
Ett av våra projektstöd går vidare inom företaget varför vi nu söker ett projektstöd till vår avdelning Skog & Mark Syd.
 
Som projektstöd har du ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledarna med framförallt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära projektledare för att hålla ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut.
 
I ansvaret ingår bland annat:
• Skapa och upprätthålla rutiner och struktur
• Dokumenthantering
• Avtalstolkning
• Fakturahantering
• Löpande ekonomisk hantering i projekten.
• Delta på uppföljningsmöten tillsammans med våra projektledare och projektcontroller för att följa och analysera projekten.
• Hantera ärenden rörande trädbevakning. Innebär bl.a. kontakt med markägare och underentreprenörer som utför bevakningen.
 
Dina kvalifikationer som projektstöd
I grunden har du en gymnasial ekonomiutbildning och har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration. Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem som t.ex SAP. Erfarenhet av ärendehanteringssystem är meriterande. Vi ser även gärna att du har B-körkort.
 
Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Du är tydlig i din kommunikation, både på svenska och engelska, och du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.
 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)