Inaktiv platsannons

Dokumentationstekniker - Vattenfall Eldistribution AB i Luleå

Om tjänsten

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
 
Vattenfall Eldistribution investerar kraftigt i elnätet med en målsättning att öka kvalitén för kunder och förbereda för de smarta elnäten. I takt med att nätet förnyas och drivkraften är ökade krav på färre fel i nätet så ökar även behovet av korrekt information. Inom gruppen Anläggningsdokumentation finns en grupp som har till uppgift att uppdatera, kvalitetssäkra och förädla teknisk information i berörda it-system, både inom projektverksamheten och underhållsrelaterade anläggningsförändringar. Denna information ligger sedan till grund för intäktsram, beräkningar av elnätet, underhåll och kommande investeringsbeslut. Vi är nu i behov av att stärka teamet med fler kompetenta medarbetare och söker därför efter en Dokumentationstekniker till en av våra orter; Luleå, Stockholm eller Trollhättan.
 
Du kommer att
Som Dokumentationstekniker ansvarar du för att den tekniska dokumentationen av våra anläggningar inom projekthantering och underhållsarbeten hanteras och uppdateras enligt fastställda processer. Vi arbetar främst i nätinformationssystemet NetBas men viss uppdatering av information sker även med hjälp av AutoCad. Teamet arbetar dessutom kontinuerligt med att förbättra och utveckla våra processer och system för att förfina flödet och säkerställa kvalitén av den tekniska dokumentationen.
 
Vi söker dig som
  • Har gymnasial utbildning, gärna inom el eller teknik
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
 
För att lyckas i rollen som Dokumentationstekniker är du en fena på att skapa struktur och är logiskt i ditt framförande. Du värdesätter även kvalitet genomgående i ditt vardagliga arbete och trivs med att jobba i grupp tillsammans med andra kollegor.
 
Det är meriterande om du
  • Har erfarenhet från elkraftbranschen
  • Har arbetat med nätinformationssystem i allmänhet och NetBas i synnerhet
  • Har erfarenhet av arbete i CAD
 
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
 
Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se 
 
Ö

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)