Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklare till Malmö Väster

Om tjänsten

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.


Om vårt kontor
Vill du bli en del av ett framgångsrikt mäklarkontor där du får chansen att utvecklas i Sveriges marknadsledande mäklarföretag?

Fastighetsbyrån i Malmö arbetar enligt en områdesfokuserad modell. Det innebär att du har ett område där du fokuserar lite extra, men du har samtidigt möjlighet att sälja bostäder i hela Malmö kommun. Nu behöver vi förstärka vårt team på Västerkontoret med fokus på framför allt bostadsrätter men även villor.

Fastighetsbyrån Malmö har sedan nystarten januari 2012, då man bytte ägare, gått från 0 mäklare till dagens 27 mäklare och en nyvunnen tredjeplacering på marknaden. Västerkontoret har totalt 8 arbetsplatser, med en familjär stämning, en omhändertagande arbetsmiljö men även utrymme för individuellt resultatinriktat säljfokus.

Om dig
Vi lever med en aktivitetsstyrd försäljningsstrategi, tät uppföljning och i ett ungt och trevligt gäng. Tveka inte att söka en spännande mäklartjänst hos oss. Det spelar ingen roll om du är etablerad eller nyutexaminerad mäklare. Enda kravet är att du ska brinna för att lyckas och att du älskar att vinna.

Vår egen framgång bygger till stor del på tanken om att vi aldrig blir fullärda. Och heller inte vill bli det. För trots att vi är Sveriges största mäklare, säljer vi inte bara bostäder. Vi säljer kunskap. Kunskap om försäljningar, banklån och flyttbilar. Om budgivning, räntor och hur man får fullt hus på visningen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Heltidsjobb (förstajobb)