Inaktiv platsannons

Fastighetsbyrån i Jönköping söker offensiv Försäljningschef

Om tjänsten

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Om vårt kontor
Vi på Fastighetsbyrån i Jönköping är stolta att vara en av ledande aktörerna i regionen. Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som växer för varje år. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om. Vi strävar efter att ständigt utveckla oss själva och våra medarbetare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning och coachning. 

Till vår verksamhet i Jönköping söker vi nu en offensiv försäljningschef.
Fastighetsbyrån i Jönköping har idag ca 20 medarbetare.

Om dig 
Vi söker dig som är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du som söker jobbet har en väl dokumenterad erfarenhet som ledare och gärna med erfarenheter som försäljningschef eller liknande. Om du redan idag har en mäklarlicens är det en stor fördel men inget krav. 
Vi tror också att det är bra om du bor i Jönköpingsregionen eller är beredd att flytta hit.
Vi tror att professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig. Du har höga mål och ser Sveriges största mäklarkedja som den naturliga platsen att uppnå de målen på.  

Som försäljningschef kommer du att ansvara för företagets intäktsbudget. För att nå målen leder du ca 10-15 mäklare samt ett säljsupportteam. Du har även löpande kontakter med Fastighetsbyråns samarbetspartners.

Då Fastighetsbyrån driver sina verksamheter i ett franchisekoncept så kan det även finnas långsiktig möjlighet till att lokalt äga verksamheter. Inom Fastighetsbyrån finns också karriärmöjligheter på våra kontor i övriga Sverige och Södra Europa.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Heltidsjobb (förstajobb)