Inaktiv platsannons

Säljare till Teneriffa i Los

Om tjänsten

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Om Fastighetsbyrån Utland
Vi har funnits i Spanien sedan 2008 och i Portugal sedan 2014. I dagsläget har vi 25 kontor längs de spanska och portugisiska kusterna, och expansionen fortsätter.

Om vårt kontor
På Teneriffa har vi varit verksamma sedan 2015 med kontor i Los Cristianos, och vi arbetar främst på den södra delen av denna fantastiska ö. Det senaste året har vi även haft mycket intresse av de norra delarna av ön, då framför allt Puerto de la Cruz. Vi har nu en vakant plats och vi söker då ytterligare en säljare.

Om dig
Vi tror att du är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Fastighetsbyrån som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största och bästa affär.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

Vårt krav är att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och åtminstone har baskunskaper i spanska. Om du dessutom redan är bosatt eller har anknytning till regionen, och har erfarenhet av spanska systemet, så är det ett plus. Vi ser gärna att du har flera års dokumenterad erfarenhet av försäljning.

Du har körkort och datavana. Du är lyhörd, tycker om människor och har ett gott humör.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Los
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Los | Heltidsjobb (förstajobb)