Inaktiv platsannons

Franchisetagare till Teneriffa i Los

Om tjänsten

Om Fastighetsbyrån Utland
Vi har funnits i Spanien sedan 2008 och i Portugal sedan 2014. I dagsläget har vi 25 kontor längs de spanska och portugisiska kusterna, och expansionen fortsätter.

Om vårt kontor
Sedan 2015 Fastighetsbyrån haft kontor i Los Cristianos på södra Teneriffa. I en generationsväxling söker vi nu nya franchisetagare som tar över och utvecklar befintligt kontor och samtidigt håller blicken på en framtida expansion. 

Om dig
Vi söker dig som är affärsdriven och som vågar ta nya steg i din karriär i ett högt tempo. Du bör ha erfarenhet av eget företagande och arbetsledning med personalansvar. Erfarenhet av mäkleri, gärna i Spanien, är mycket meriterande.

Självklart är kunskap i spanska en viktig pusselbit för din framgång, men också att du är öppen för ny kunskap, serviceinriktad, samtidigt som du delar med dig av dina egna erfarenheter. Vidare är du säljande, engagerad, och förtroendeingivande.
 
Vi förutsätter att du talar och skriver flytande svenska, spanska och engelska.
 

Publicerad den

19-09-2019

Extra information

Ort
Los
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Los | Gävleborgs län | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis