Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklare till Karlshamn

Om tjänsten

Vi håller till i Sparbankshuset - bästa tänkbara läge centralt vid torget!

Om dig
Du är antingen en registrerad fastighetsmäklare som vill vidare i karriären eller så är du under utbildning och letar efter den perfekta första arbetsplatsen.

Vi tror att du är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Sveriges största mäklarkedja som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största – och bästa – affär. Därför ser du ett stort värde i Fastighetsbyråns erbjudande och de verktyg och tjänster vi kontinuerligt tar fram för våra kunder.

Precis som vi vill du vara bäst på den lokala marknaden. Om du inte redan känner väl till området du jobbar i, ser du till att bli varm i kläderna och skaffar dig områdeskännedom så fort du kan. Dels på egen hand, men också via dina kunder och oss på kontoret.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlshamn | Heltidsjobb (förstajobb)