Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklarpraktikant till Nynäshamn

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vi på Fastighetsbyrån i Nynäshamn är stolta att vara kommunens ledande aktör och den fastighetsmäklare som gör flest affärer i området. Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som växer för varje år. Det gör att många av våra kunder gärna återkommer till oss gång på gång. Det är ett förtroende vi är glada över och värnar om.
 
Vi strävar efter att ständigt utveckla oss själva och våra medarbetare erbjuds kontinuerlig vidareutbildning och coachning. Hos oss finns både verktygen och stödet du behöver.

Om dig
Du är driven och nyfiken och provar gärna fler arbetsplatser under praktiktiden för att hitta rätt. Även om du redan har varit ute på en praktik så vet du att fler erfarenheter stärker dig inför framtiden. Du ser en möjlighet i att praktisera hos Sveriges största fastighetsmäklare och få ta del av de kontakter och möjligheter till utbildning och vidareutveckling som finns hos oss. Som person är du driven, lyhörd och engagerad – egenskaper som gör att du kommer trivas bra tillsammans med oss!

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nynäshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nynäshamn | Heltidsjobb (förstajobb)