Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklare till Ljusdal

Om tjänsten

Om vårt kontor
Vårt kontor i Ljusdal har verkat sedan 2001. Idag är vi marknadsledande inom vårt område, som omfattar Ljusdal kommun.

Vår marknad består av cirka 8000 villor och fritidshus. Därtill kommer alla bostadsrätter. Vi har ett starkt engagemang, kunskap och ett gott samarbete med Swedbank på den lokala marknaden.

Vill du bli en del av ett glatt gäng, då vore det kul om vi får nöjet att träffa dig!

Om dig
Du är antingen en registrerad fastighetsmäklare som vill vidare i karriären eller så är du under utbildning och letar efter den perfekta första arbetsplatsen.

Vi tror att du är ambitiös och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Sveriges största mäklarkedja som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största – och bästa – affär. Därför ser du ett stort värde i Fastighetsbyråns erbjudande och de verktyg och tjänster vi kontinuerligt tar fram för våra kunder.

Precis som vi vill du vara bäst på den lokala marknaden. Om du inte redan känner väl till området du jobbar i, ser du till att bli varm i kläderna och skaffar dig områdeskännedom så fort du kan. Dels på egen hand, men också via dina kunder och oss på kontoret.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

25-05-2019

Extra information

Ort
Ljusdal
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ljusdal | Gävleborgs län | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis