Inaktiv platsannons

topjob

Junior teknisk projektledare

Elpress tillhandahåller elektriska förbindningar som bl.a. används i elnät, industri, vindkraft och fordon. Som junior teknisk projektledare på Elpress jobbar du dels i utvecklingsprojekt för att hitta lösningar på hur verktyg, elektriska förbindningar, förbindningsmetoder och pressverktyg ska utvecklas men tar även helhetsansvar för ett eller flera projekt där du leder och styr dina resurser. Vill du snabbt skaffa dig erfarenheter som projektledare och ingenjör är det ett gyllene tillfälle.

Arbetsbeskrivning:

Som junior teknisk projektledare på Elpress jobbar du dels i utvecklingsprojekt för att hitta lösningar på hur verktyg, elektriska förbindningar, förbindningsmetoder och pressverktyg ska utvecklas men tar även helhetsansvar för ett eller flera projekt där du leder och styr dina resurser för att säkerställa leverans enligt överenskommet direktiv och projektplan. Vi har ett eget labb där vi kan göra egna experiment och typtestningar och du har ett nära samarbete med produktchefer, marknad och sälj, produktionsteknik och kvalité, vilket förutsätter god kommunikation med berörda parter. Våra produkter skall spegla behovet på marknaden och i uppdraget ingår att lyssna av behov och hitta lösningar. Tjänsten är på heltid där du stärker upp teknikavdelningen som idag består av 10 personer. Du rapporterar till chef R&D.

Exempel på uppdrag;

  • Delta i eller leda utvecklingsprojekt kring förbindningsmetoder och -tekniker för både koppar och aluminium.
  • Delta i eller leda utvecklingsprojekt för verktyg, handhållna pressverktyg och hydraulpumpar.
  • Leda delprojekt i utvecklingen av digitalt avancerade pressverktyg.

Vad vi erbjuder:

  • Utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag med en internationell marknad
  • Utbildning och kompetensutveckling
  • Ett nätverk för unga ingenjörer i Höga kusten industrigrupp

Vad vi ber om:

  • Högskole-/Universitetsexamen Eller tar examen till våren i teknisk design, maskin, material, fysik/teknisk fysik, el/elektro, teknisk design
  • Gärna CAD
  • Gärna en hobby på fritiden

Publicerad den

21-03-2019

Extra information

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör inom relevant område, som t.ex. inom produktdesign, material, maskin, fysik/teknisk fysik eller liknande. Du är nyexaminerad eller har ett par års arbetslivserfarenhet. Det viktigaste för oss är dock att du är nyfiken och har ett intresse för teknik och även ledarskap. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort och har inte något emot att resa några gånger om året.

På Elpress lägger vi stor vikt på personlighet - vi anställer personer som är positiva och drivna! Vi tycker jämställdhet är viktigt och ser gärna fler kvinnliga sökanden. Vår kultur präglas av personer med en positiv attityd, engagemang och intresse för det de gör. Du tycker det är viktigt att utvecklas och du stimuleras av problemlösning och använder gärna din kreativitet för att hitta nya lösningar. Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper och du tycker det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet!

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Nationell
Antal timmar per vecka
40 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren), Vikariat/Projektanställning
Löneindikation
Mellan 10,000SEK och 36,000SEK per månad
Ansvarig för
Att leda tekniska projekt samt egna utvecklingsarbeten.
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Ja
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Engelska, Svenska

Topjob | Nationell | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Vikariat/Projektanställning | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis