Spontanansökan Göteborg

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

Hittade du ingen tjänst som matchar din profil? 
Då kan du lämna din spontanansökan genom att klicka på ”ansök nu” nedan. 
 
Vad är en spontanansökan? 
Att skicka in en spontanansökan innebär att du registrerat dig i vår kandidatbank som vi genomsöker efter kompetenser som vi är på jakt efter. Du har alltså inte sökt en specifik tjänst utan anmält ditt intresse för att arbeta i någon position på MediaMarkt. 
 
Vill du vara helt säker på att inte gå miste om nya spännande tjänster som matchar din profil?   
Då rekommenderar vi att du prenumererar på vår ”JobbAgent” som meddelar dig via e-post så fort vi publicerar nya tjänster för de orter du är intresserad av att arbeta i. När du prenumererar på vår JobbAgent får information om när vi publicerar lediga tjänster på de orter på som du angivit är intressant för dig. Du kan ange både orter som vi redan finns etablerade på och ett urval av orter runtom i Sverige där vi eventuellt kan komma att etablera oss. 
Du kan också hålla dig uppdaterad om våra lediga jobb genom att du löpande besöker vår hemsida www.mediamarkt.se . Vi rekommenderar att du regelbundet uppdaterar ditt CV efter att du lämnat in en spontanansökan hos oss. 
 
Om du hittar någon tjänst som du är intresserad av, så sök den tjänsten direkt via vår hemsida. Eftersom vi har specifika urvalsfrågor kopplade till varje tjänst, så är det viktigt att du söker den/de tjänster du är intresserad av separat. Det innebär att om du t.ex. är intresserad av både Butikssäljare och Lagermedarbetare, så ansöker du två gånger (dvs. varje tjänst separat via vår hemsida).  Du loggar in med samma mailadress och lösenord som du får ange när du lämnar in denna spontanansökan. 
 
Välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

09-12-2019

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Västra Götalands län | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen